Skip to content

Its patch 5.10 on lcs why no ekko??

Brimaz The King··1 votes·1,229 views

NO ban no play not even a comment... Why?

7 Comments

lightdragoon882 votes

According to the Rules: New and reworked champs are banned from LCS plays for about 2-4 weeks of the patch they were introduced.

So while they are on 5.10, Ekko cannot be used for a few more weeks.

Brimaz The King1 votes

I don't think that's true.

lightdragoon882 votes

https://riot-web-static.s3.amazonaws.com/lolesports/Rule%20Sets/2015_LCS_Rule_Set_2.01.pdf

Page 36.

Champions who have not been available on the live service for more than 2 weeks will be automatically restricted.

Champions that have undergone reworks will be subject to LCS discretion.

Brimaz The King1 votes

may I have the link plz I just wanna read it for my self not doubting you.. thank you

lightdragoon881 votes

Umm...it is the broken link. Click on it and it will send you there.

Deep Terror Nami1 votes

2015 LCS Rules

Section 8.4.2

affectioned1 votes

Because why 1v3 with Ekko ult when you can 1v5 with Ryze?

More from Esports

More by Brimaz The King